donderdag 19 juni 2014

Elvis Watt Miljonair

Dit verhaal gaat over een jongen die op een dag van ene meneer benjamin spoek ( een miljonair ) 10 duizend euro krijgt, op een voorwaarde: Dat hij het tegen niemand vertelt. maar hij had het toch verteld en zijn moeder stuurt het geld dan naar een of ander goed doel. Even later weet hij waarom hij het geld kreeg, omdat hij zijn tuin moest opknappen zodat de stad weer de mooiste stad van het jaar werd. Hij kreeg toen 20 duizend euro. Toen heeft hij het aan niemand vertelt. Maar eigenlijk leek het of hij gewoon was omgekocht want dezelfde man die hem dat geld gaaf had het kersenbomenbos gekapt, wat ging hij doen .....


De karakters in het boek zijn:
   - Elvis Watt ( de jongen die telkens al dat geld kreeg )
   - Frieda Watt ( de moeder van Elvis )
   - Benjamin Spoek ( de man die heet kersenbomenbos kapt en miljonair is en die het geld geeft aan Elvis )
   - Zoef Honing ( het meisje waarop Elvis verliefd is )
   - Ole ( de vriend van Elvis )
Het boek heeft 174 blz.
De karakters vond ik goed bij het boek passen, eigenlijk gewoon omdat als je boeken leest je niet anders weet hoe de karakters anders moeten zijn.
Ik vond het boek eigenlijk heel makkelijk en las hem in een paar uur uit.
Ik vond het ook niet echt zo'n boek van dat je denkt o wow dat is leuk en het was heel voorspellend.
En op de achterkant van het boek staat de grote lijn van het verhaal geschreven maar dat deel van het verhaal speelt zich pas af in hoofdstuk 18 en het boek heeft 21 hoofdstukken.
Het boek kan ik wel aanraden voor wat jongere kinderen die van veel plaatjes in een boek houden (er zaten nogal veel plaatjes in namelijk.)

Dit was alweer boek nummer 5,

Doeiii!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten